Reunió de representants del Consell General de Cambres de la Propietat amb el President Puigdemont i la Consellera Borràs

Representants del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya es reuneixen amb el President de la Generalitat i la Consellera de Governació per transmetre les inquietuds del sector

El passat dimarts 4 de juliol els representants del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya es van reunir amb el President de la Generalitat, Sr. Carles Puigdemont, i la Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Sra. Meritxell Borràs per tractar diferents temes:

Projecte de Llei d’Arrendaments Urbans per a Catalunya: presentació del treball fet fins ara i redactat per una comissió parlamentària que s’hauria de presentar al setembre per a sotmetre’s a l’aprovació dels diputats.

Ocupacions il·legals d’habitatges: van traslladar la preocupació per les reiterades situacions d’ocupacions d’habitatges, esmentant la proposta presentada al Congrés dels Diputats de Madrid a instàncies del PDeCAT per tal d’agilitzar els tràmits dels desnonaments d’ocupacions il·legals reformant així la normativa actual.

Índex de preus de lloguer: Comentaris al respecte de quin és el paper que hauria de jugar aquest Índex en la concreció de preus donada l’actual situació d’augment del preu dels lloguers, especialment a la comarca de Barcelona.

– Obligatorietat de complimentar la ITE: es va fer menció de la campanya informativa que està portant a terme la Generalitat de Catalunya a les comunitats de propietaris recordant l’obligatorietat de complimentar la ITE de tots els edificis de més de 45 anys.

Des de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona agraïm l’acollida rebuda i l’interès demostrat pels temes tractats per part del President Sr. Puigdemont i la Consellera Sra. Borràs.

 

Fotografia de Rubén Moreno al Pati dels Tarongers