ABRACADABRA: workshop internacional sobre eficiència energètica

El proper dimecres dia 4 d’octubre, a la Sala d’Actes de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, tindrà lloc el workshop internacional sobre el projecte europeu anomenat ABRACADABRA sobre la millora de l’eficiència energètica mitjançant l’ampliació de volum i les renovables.

Aquest esdeveniment té com a objectiu explorar possibles opcions de finançament obert a propietaris d’edificis, arrendadors, administradors de propietats i professionals d’un entorn construït més ampli que poden oferir una profunda modernització d’edificis amb múltiples beneficis financers i socials.

El taller (workshop) també explorarà els avantatges potencials d’AdoRes (volum afegit i renovables), on una ampliació del volum pot augmentar les rendes de la propietat i el valor dels actius associats, així com oferir majors retorns per als inversionistes. A més, es discutirà el potencial de inclusió de l’estratègia AdoRes en el marc regulador actual per a fomentar la inclusió de l’estratègia a nivell local, regional i de la UE.

En el marc del projecte ABRACADABRA finançat per la UE, es discutirà la metodologia proposada i les recomanacions de política.

 

Poden inscriure’s al workshop aquí. La inscripció és gratuïta.

 

El taller constarà de dues jornades:

Dia 1: Taller Internacional Finançament de l’Eficiència Energètica mitjançant la Construcció de Complements.

Dia 2: Taller d’Increment de Capacitats Finançament de l’Eficiència Energètica mitjançant la Construcció de Complements.

 

Poden descarregar-se l’agenda aquí.