Faci-se'n soci

Només cal que ompli el formulari, l’enviï i el nostre Departament d’Atenció al Soci es posarà en contacte amb vostè. En pocs dies rebrà tota la documentació d’alta de soci i la targeta que l’acredita com a tal.

Quota de soci 2019: 92,00€ / Any       Quota de comunitat: a partir de 150,00€ * / Any     

 

* Per a més informació sobre les quotes de comunitats truqui’ns al 93 295 49 00Desitjo associar-me a la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona com a titular de l'immoble següent:

Dades per a la recepció de correspondència (emplenar només si l'adreça és diferent de la donada anteriorment):

Dades per a la domiciliació bancària (*):

Autoritzo a La Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona a incloure les meves dades al seu fitxer amb l'objectiu de rebre informació sobre novetats, activitats i promocions que organitza La Cambra. Reconec haver estat informat que per a exercir els meus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició puc adreçar-me als locals de La Cambra de Via Laietana, 22 08003 Barcelona. La Cambra garanteix la no distribució de les dades i la màxima seguretat en el seu emmagatzematge, tal i com preveu la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.Desitjo associar-me a la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona com a titular de l'immoble següent:

Dades per a la domiciliació bancària:

Autoritzo a La Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona a incloure les meves dades al seu fitxer amb l'objectiu de rebre informació sobre novetats, activitats i promocions que organitza La Cambra. Reconec haver estat informat que per a exercir els meus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició puc adreçar-me als locals de La Cambra de Via Laietana, 22 08003 Barcelona. La Cambra garanteix la no distribució de les dades i la màxima seguretat en el seu emmagatzematge, tal i com preveu la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.